Rakennus- ja julkisivupellitykset. Suojaa käsityönä.

Teemme piipunpellitykset, piipunhatut, listoitukset, ikkunapellitykset sekä muut rakennus- ja julkisivupellitykset.

rakennuspellitykset

Pellitykset - Peltisepänliike V. Pöyhönen OyPiipunpellitykset, piipunhatut, listoitukset, ikkunapellitykset

Hyvin tehty piipunpellitys tiivistää ja estää vuodot piipun juuressa sekä suojaa piippua. Piipunhatulla taas estetään veden ja lumen pääsy hormeihin. Jos tulisijasi ei ole käytössä ympäri vuoden eikä piippua ole suojattu piipunhatulla, voi kosteus olla piipussa pitkään ja rapauttaa hormia.

Ikkunapellitykset ohjaavat sadeveden ja lumen oikeaan paikkaan sekä suojaa kodin rakenteita.

Meiltä saat kaikki rakennuspellitykset mittatilaustyönä paikoilleen asennettuna. Vankalla kokemuksella hoidamme myös vaativien ja monimuotoisten kohteiden rakennuspeltityöt.

Julkisivupellitykset

Pellitykset - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

julkisivukasetit ja poimulevyt - näyttävää ja kestävää

Julkisivupellitys luo näyttävän ja kestävän ilmeen esimerkiksi toimisto- ja teollisuusrakennuksiin, varastoihin ja halleihin, kulttuuri ja urheilurakennuksiin.

Peltiseppiemme käsissä pellityksellä voidaan luoda näyttäviä yksityiskohtia ja toteuttaa hyvinkin monimuotoisia kohteita - rakennuksen koosta riippumatta.

Laadukas peltiverhous kestää rankkoja säiden vaihteluja ja on erittäin helppohoitoinen. Julkisivuverhoukset teemme kaseteista tai poimulevystä.

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen. Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen Hyvä luottokelpoisuus - Peltisepänliike V. Pöyhönen Suomen Peltiseppäyrittäjät ry