Kuparikatto. Aina arvossaan.

Erikoistaitomme on vuosisatoja kestävä ja erityisesti monimuotoisissa rakennuksissa, kuten kirkoissa ja arvorakennuksissa, käytettävä konesaumattu kuparikatto. Kuparikatto on kokonaan kattopeltisepän käsityötä.

kuparikatto on huoltovapaa ja taipuu moneksi

Kupari on arvostettu materiaali - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Konesaumattu kuparikatto on huoleton huollettava - kuparikatto ei ruostu tai sammaloidu, vaan patinoituu ajan myötä. Pehmeyden ja mainion muotoiltavuuden ansiosta kupari taipuu kattopeltiseppiemme käsissä erittäin monimuotoisiin ja yksilöllisiin rakennuksiin, mutta on mainio materiaali yksinkertaisimpiinkin kattoihin.

kuparikatto kestää ja säilyttää arvonsa

Kupari on arvostettu rakennusmateriaali. Erinomaisen kestävyyden ja upean ulkonäön lisäksi kuparikatto säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen. Kuparikatto on siis hyvä sijoitus myös jälkipolville!

Maksuton katon kuntoarvio

maksuton kuntoarvio

Tarkastamme kattosi kunnon ja suunnittelemme laadukkaimman mahdollisen vaihtoehdon. Saat hyvän tarjouksen.

Kirjallinen sopimus

kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen sopimuksen kattoremontin sisällöstä, materiaaleista ja aikataulusta.

Laadukas katon asennus

laadukas asennus

Uusi kattosi valmistuu sovitun mukaan ammattitaidolla, alan huipputuotteilla. Voit vain istua ja ihastella!

Kattoremontti on valmis

kotisi katto on valmis

Kun olet hyväksynyt työn, kattoremontti on valmis. Asennukselle saat 5-10 vuoden ja materiaalille 20-50 vuoden takuun.

onko kodissasi varttikatto?

Varttikatteen vaihto pelti- tai teräskattoon

Jos kodissasi on ns. varttikate ja se on rakennettu ennen vuotta 1994, kattomateriaali sisältää terveydelle vaarallista asbestia. Varttikaton eli mineriittikaton saa purkaa vain koulutettu ja valtuutettu urakoitsija. Meiltä asbestikaton purku ja varttikatteen uusiminen nykyaikaiseen pelti- tai teräskattoon turvallisesti.

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen. Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen Hyvä luottokelpoisuus - Peltisepänliike V. Pöyhönen Suomen Peltiseppäyrittäjät ry