heinäkuu 2019 – Kruunaa Kotisi.
Saija Pöyhönen

Kruunaa Kotisi.

Peltisepänliike Pöyhösen blogi. Kirjoittajana Saija Pöyhönen.

Peltisepänliike Pöyhönen kasvaa ja palvelee yhä laajemmin – Uusi toimipiste Hämeenlinnaan!

Hämeenlinna kutsui ja me vastaamme kysyntään

Olemme aina saaneet jonkin verran tarjouspyyntöjä Kanta-Hämeen alueelta. Pelti Simolin & Co Oy:n lopettaessa toimintansa, saimme enenevissä määrin yhteydenottoja kattoremonttia kaipaavilta asiakkailta. Viesti oli sama, Hämeenlinnaan kaivataan jatkossakin osaava ja myös haastavampiin kohteisiin erikoistunut kattorakennusurakoitsija.

Päätimmekin avata Hämeenlinnaan omaan toimipisteen. Näin pystymme palvelemaan paremmin myös koko Kanta-Hämeen alueella – Hämeenlinna, Forssa, Riihimäki, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Tammela, Ypäjä ja kaikki lähikunnat… – niin yksityisiä, kuin taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä.

Rakennusliikkeiltä saamani palautteen mukaan alueella on ollut vaikea löytää sopivaa ja luotettavaa yhteistyökumppania. On ollut tarve yritykselle, joka pystyy hoitamaan myös isompia kattokokonaisuuksia ja taipuu kattojen lisäksi tekemään myös rakennuspellitykset.

Nyt siis tarjoamme kattoremontit ja rakennuspellitykset Hämeenlinnassa ja kaikissa lähikunnissa taatulla laadulla – ota siis heti yhteyttä!